Előfizetői tartalom

Online aukciósház nyílt Angliában

Portfolio
A kisebb-nagyobb aukciósházaknál ma már Magyarországon és a világban is elterjedt, hogy a személyes licitálás mellett lehetőség nyílik az árverésen online módon is részt venni. Ezen a modellen azonban radikálisan változtatott a londoni központú The Auction Room, mely 2013 márciusától kezdve csak online aukció levezetésére jött létre - írja friss szakcikkében a műtárgy.com.

A The Auction Room licitjei más online licitekkel ellentétben nem napokig tartanak, hanem egy este alatt zajlanak le, így biztosítva az árverések hangulatához hozzátartozó izgalmakat. Így más online aukciókkal szemben itt egymás után következnek a műtárgyak, hasonlóan a hagyományos árveréskhez. Egy tételre kezdetben 40 másodperc jut, de ahogy egy 'rendes' aukción, úgy itt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés