Előfizetői tartalom

Mobius: remek lehetőségek a görög piacon

Portfolio
Mark Mobius a CNBC-nek adott nyilatkozatában több fontos témát is érintett. Meglepő módon a neves befektető remek beszállási lehetőséget lát a nyáron feltörekvő piaccá leminősített görög tőzsdén, szerinte különösen a banki részvények kínálnak jó alkalmat vételekre. Mobius nem tart a Fed eszközvásárlásainak lassításától, és az euróövezet kilátásait is kedvezően ítéli meg.

Érdekes bejelentést tett a neves befektető, Mark Mobius. A kezelése alatt álló alap ugyanis mérlegeli annak lehetőségét, hogy a görög piacon fektet be. Mobius elsősorban a dél-európai ország bankjaiban lát remek lehetőséget. A banki részvények értékük igen jelentős részét (99%) elvesztették a pénzügyi válság miatt. A nemzetközi hitelezők által nyújtott támogatásoknak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés