Előfizetői tartalom

Mindent elsöprő változás küszöbén állunk!

Portfolio
Teljes átalakulás előtt áll a globális alapkezelői szakma, szakértők szerint a következő 15 évben földrengésszerű átrendeződés figyelhető majd meg. A várakozások szerint a piaci szereplők fele nem éli túl a viharokat, egyszerűen azért, mert nem tudnak megfelelni a verseny támasztotta kihívásoknak. Az ügyfélbázis markánsan megváltozik, egy olyan új generáció nő fel, amelyet más társadalmi értékrend és viselkedés jellemez. Ráadásul a régi és új ügyfelek alapvetően nem terméket, hanem komplett szolgáltatást, személyre szabott megoldást várnak el az alapkezelőktől. Az már csak hab a tortán, hogy az internet dominánssá válásával más csatornákon keresztül kell megszólítani az embereket - derül ki a KPMG elemzéséből.

A KPMG friss tanulmánya szerint az alapkezelési piac radikális átalakulás előtt áll a következő 15 évben, köszönhetően a demográfiának, a technológiának és a megváltozó társadalmi értékeknek és viselkedésnek. Történetének egyik legnagyobb kihívása előtt áll az iparág, aki nem tud a változó környezethez alkalmazkodni, az nem is fogja túlélni a következő másfél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés