Előfizetői tartalom

Pokoli drága, mégis megveszik az emberek

Portfolio
Nehéz helyzetben van az, aki manapság rövid távon akarja befektetni a pénzét, a betétek legfőbb helyettesítőjének számító likviditási alapok december-augusztus között például mindössze 0,6-1,3%-os hozamot értek el. A befektetési környezettel nem lehet mit csinálni, a költségekkel viszont igen, egészen biztos, hogy nem fenntartható eladni 1,5%-os költségterhelés mellett alacsony kockázatú alapokat, amikor a rövid hozamok 1,5% alatt vannak. A régióban körbenézve a lengyel piac lehet számunkra irányadó, ahol 0,6-1%- között találhatók a díjak. Nagy valószínűséggel itthon is hamarosan elindul a költségcsökkentés, viszont ennek legnagyobb gátját a forgalmazók jelenthetik, amelyek minden forintot próbálnak megfogni a szorongatott helyzetben.

Portfolio Öngondoskodás 2014 Többek között erről és ehhez hasonló témákról is szó lesz az október 30-án megrendezésre kerülő Öngondoskodás konferenciánkon. Információ és jelentkezés Zárjuk le a múltat, és kezdjünk tiszta lappal A 3 hónapos bankközi kamatláb hazánkban a jegybanki alapkamat...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái