Előfizetői tartalom

Az én nyugdíjpénzem és a nagymamám lekvárja

Vajda Zoltán
Sokan kérdezték tőlem az elmúlt napokban, mi szükségem volt arra, hogy "forradalmárkodjam", hogy utcai tüntetésen szónokoljak a magán-nyugdíjpénztári szabályok tervezett módosítása ellen. Természetesen semmi, egy porcikám sem kívánta. A felháborodottság adta a löketet a kezdeményezésemnek, amelynek két célja van: a magántulajdon és az önrendelkezés szabadságának védelme. Két olyan cél, amelyre a liberális demokrácia, a kapitalizmus épül - fogalmaz Vajda Zoltán, a magánnyugdíjpénztárakról szóló véleménycikkében.

Így lehet nyugdíjad 20, 30, 40 év múlva Erről a témáról is szó esik majd a Portfolio következő befektetői klubján. Információ és jelentkezés És, persze a helyzet abszurditása is hajtott. Egy olyan, a kormánypárti többség alakította abszurd - "fiktív pénztárak", "megvédjük a tagokat" - politikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés