Előfizetői tartalom

Válság vagy radikális növekedés? - Ezt hozza 2015 a műtárgypiacnak

Portfolio
A műtárgy.com idei első cikke az Art Newspaper nyomán annak jár utána, hogy mit hozhat a 2015-ös év a műtárgypiacnak. Folytatódhat-e a nemzetközi műtárgypiacot az elmúlt két évben meghatározó szárnyalás, vagy egy lassabb növekedéssel bíró korszak következik, avagy esetleg a válság ütheti fel a fejét a műtárgypiacon az idei évben?

A 2014-es év első ránézésre a műtárgypiac valaha volt legjobb évének tűnik. Radikálisan növekedett a képzőművészeti piac által megforgatott pénztömeg és a kereskedelem egyre inkább behálózza nem csak Nyugat-Európát, hanem a fejlődő világot is. Azonban a felszín alatt egyre növekszik az a bizonytalanság, amely kérdésessé teheti a műtárgypiac jövőjét. Robert Storr...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés