Előfizetői tartalom

Bóvli kötvényeket kell most venni

Portfolio
Most úgy tűnik, hogy a továbbra is alacsony szinten lévő hozamok a részvénypiaci befektetéseknek kedvezhetnek igazán. Jó befektetési lehetőséget adhat az amerikai és európai bóvli kötvények piaca, de még az európai bankszektor papírjai is - többek között ezekről a kötvénypiaci befektetési lehetőségekről esett szó a Portfolio Befektetés 2015 konferenciájának első szekciójában.

Hans-Jörg Naumer, az Allianz Global Investors tőkepiacok és tematikus kutatásának vezetője tartotta a Befektetés 2015 konferencia nyitóelőadását, amelyben 2015 főbb kötvénypiaci kilátásairól beszélt. A kötvények teljesítménye tavaly még messze felülteljesítette a részvénypiacokat, de mostanra változott a kép: az EKB QE-jának hatására a részvénypiacok visszanyerték...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés