Előfizetői tartalom

Itt van, kik lesznek a gazdag nyugdíjasok!

Portfolio
Közzétette az MNB az önkéntes és magánnyugdíjpénztárak 2014-es hozamadatait. Már az előzetes becslések szerint is jó tavalyi teljesítménynek néztünk elébe és nem is csalódtunk a friss pénztári teljesítményadatokat látva. A legmagasabb tavalyi hozamot, 18,51%-ot az Aegon egyik portfóliója érte el, de a magán-nyugdíjpénztári tagok sem panaszkodhatnak, hiszen mindegyik pénztárban találhatunk olyan portfóliót, amely 10% feletti hozammal büszkélkedhet.

10% feletti hozamok tavaly. Ujjonghatnak az önkéntes pénztári tagokKorábban már beszámoltunk arról, hogy az önkéntes nyugdíjpénztárak taglétszámának csökkenése éves és negyedéves alapon sem állt meg tavaly. 2014-ben 1,17 millió tagot számlált a szektor, szemben a 2013. évi 1,18 millió taggal.A tagok létszámának csökkenése ellenére érdekes jelenség, hogy a befizetéseken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés