Előfizetői tartalom

Befektetési tippek közvetlenül műgyűjtőktől! - VI. rész

Portfolio
A műtárgy.com ismert műgyűjtőket bemutató sorozatában eddig többnyire olyanok szólaltak meg, akik kortárs műveket gyűjtenek. Ők vannak ma a legtöbben, különösen az "elsőgenerációs" gyűjtők között, de sokan találják meg szenvedélyük tárgyát a régi vagy a modern mesterek munkáiban is. Közéjük tartozik mai riportalanyunk, Törő István is, akit a közvélemény főként az egyik piacvezető hazai aukciósház, a Virág Judit Galéria társtulajdonos-ügyvezetőjeként ismer.

Ma már - nagyobbrészt Virág Judittal közösen, aki az életben és az üzletben egyaránt társad - különböző műfajokban több jelentős gyűjteményt tudhatsz magadénak. Mivel kezdted a gyűjtést? Az érmekkel és ebbe lényegében "beleszülettem". Nagyapám és apám építette fel azt az egyedülálló erdélyi éremgyűjteményt, amit aztán én is tovább bővítettem, és ahol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés