Előfizetői tartalom

Először szólalt meg a Quaestor vezére a csőd óta

MTI
|
Portfolio
Tarsoly Csaba, a Quaestor csoport fő tulajdonosa hétfő este saját maga adott ki közleményt reagálva a mai sajtóértesülésekre (a botrány kirobbanása óta először szólalt meg nem az ügyvédjén keresztül). Nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy személyesen is munkálkodik a reorganizációs folyamatban, a cégekből nem történt vagyonkimentés.

Személyesen a cég székhelyénA Quaestor Csoport fő tulajdonosa hétfőn arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben sem a cégtől, sem az országból nem távozott, és ez nem is áll szándékában, valamint továbbra is személyesen vesz részt a reorganizációs munkában a cég székhelyén. Tarsoly Csaba közleménye szerint az ügyfelek és a cégcsoport...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés