Előfizetői tartalom

Ezek a befektetések profitálhatnak a brókerbotrányokból

Portfolio
A brókerbotrányokról, az állampapírok térnyeréséről, az abszolút hozamú alapok további sorsáról és az online számlanyitás előtt álló kihívásokról is szó volt ma a Dorsum alapkezelői klubján. Az említett témákkal kapcsolatban Konkoly Miklós, a Budapest Alapkezelő vezérigazgatója, Tuli Péter, az Aegon Alapkezelő értékesítési vezetője, valamint Varga Zalán, az Erste Alapkezelő értékesítési igazgatója is felszólalt a kerekasztal beszélgetésben.

A kerekasztal beszélgetés első kérdése a mostani brókerbotrányok alapkezelőkre vonatkozó hatásaira irányult. Varga Zalán ennek kapcsán elmondta, hogy szerinte a mostani brókerpiaci események nincsenek igazán hatással az alapkezelői piacra. Tuli Péter úgy gondolja, hogy rövid távon az egész szektor megsínyli a mostani eseményeket, de középtávon akár befektetői rohamra is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés