Előfizetői tartalom

Befogadták a Quaestor Financial Hrurira csődeljárási kérelmét

Portfolio
Ma délután hivatalosan is bebizonyosodott az, amiről régóta megy a találgatás: a Cégközlöny hirdetményben tette közzé, hogy a kötvénykibocsátásokat végző Quaestor Financial Hrurira Kft. március 19-én csődeljárás iránti kérelmet nyújtott be. A kérelem befogadásával így a bíróság további döntéséig ideiglenes fizetési haladék illeti meg a céget.

A Cégközlöny április 2-i hirdetménye szerint a bíróság a Quaestor Financial Hrurira Kft. csődeljárásában ma az alábbiakat teszi közzé: "A bíróság elrendeli annak a Cégközlönyben való közzétételét, hogy a QUAESTOR FINANCIAL HRURIRA Tanácsadó és Szolgáltató Kft. gazdálkodó szervezet (adós) 2015. március 19. napján csődeljárás iránti kérelmet nyújtott be. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés