Előfizetői tartalom

A minisztérium nem tudott a Hungáriánál lévő 410 millióról

Portfolio
Százhalombatta városának szóvivője szerint névértéken 1,9 milliárd forintnyi eltérés mutatkozik az önkormányzat és a Hungária Értékpapír Zrt. nyilvántartása között. Mindeközben Tállai bejelentette: már ebben az évben megtörténhet az a szoftverfejlesztés, amely lehetővé teszi az államkincstárnál a tranzakciók napon belüli lebonyolítását. A nap talán egyik legérdekesebb híre pedig az, hogy az almásfüzitői önkormányzatnak több mint 700 millió forintja ragadt a Buda-Cashnél, miután az önkormányzat az egykori PSZÁF javaslatára a brókercégnél tartotta megtakarításait. Cikkünket folyamatosan frissítjük a brókerpiaci eseményekhez kapcsolódó friss információkkal.

2015. április 03. 14:00 FM: nem tudtunk a Hungáriánál lévő értékpapírszámláról A Földművelésügyi Minisztérium közleménye szerint már korábban, a Vidékfejlesztési Minisztériumban általános tiltás volt arra, hogy bármely, a minisztériumhoz tartozó cég és háttérintézmény...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái