Előfizetői tartalom

Kisebb erősödéssel zárta a napot Amerika

Portfolio
A napkezdeti jó hangulat után viszonylag nagy volatilitás mellett zajlott a kereskedés szerdán a tengerentúlon, és a napot végül kisebb emelkedéssel zárták a vezető részvényindexek. Kezdetben az olajáresés hatására esett vissza a lendület, majd az amerikai jegybanki döntéshozók legutóbbi üléséről közzétett jegyzőkönyvre koncentráltak a befektetők. Utóbbiból az derült ki: továbbra is a júniusi szigorítás a legvalószínűbb, mivel a döntéshozók pozitívak a gazdasági folyamatokat illetően, azonban a lépést még mindig a munkaerő-piaci helyzet, illetve a dollár és az olaj árának stabilizálódásától teszik függővé. A jegyzőkönyv közzététele után iránykeresés és nagyobb ingadozások jellemezték az indexeket, míg végül azok emelkedéssel zárták a napot. Holnap az Alcoa ma este közzétett első negyedéves számai irányíthatják majd a kereskedés kezdeti óráit.

2015. április 08. 22:15 Megosztás Végül erősödéssel zárta a szerdát Amerika Kisebb erősödéssel zárták a szerdai kereskedési napot az amerikai részvényindexek, miután kiheverték a mai olajáresés hatásait és a Fed legutóbbi üléséről kiderült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés