Előfizetői tartalom

Ha csak két cégbe fektethetnél, melyik kettő lenne az?

Portfolio
Nem mindig a biztos a jó. Vannak olyan befektetők is, akik a népszerűtlenség vagy alulértékeltség miatt kockázatosabbnak minősülő, de nagyobb hozammal kecsegtető vállalati részvényeket keresik. Angel Agudo, a Fidelity Amerika Alap portfóliómenedzsere szerint nagy befektetési lehetőségek rejlenek a gyógyszeripari és információs technológiai iparágakban, bár az alacsony olajárak miatt az energiaszektor is tartogathat meglepetéseket 2015-re. A vele készített interjúban a befektetési szakértő azt is elárulta a Portfolio-nak, hogy mely két vállalat részvényeit tartja jelenleg a legvonzóbb befektetésnek.

Portfolio: A jó makrogazdasági és munkaerőpiaci adatokat látva mikorra jósolja a Fed kamatemelési ciklusának kezdetét? Milyen hatása lesz az emelkedő hozamoknak a portfólióban követett stratégiára? Angel Agudo: Bár a márciusi nyíltpiaci bizottsági ülésén a Fed elhagyta a kamatemelés kivárására utaló "türelmes" szót, hangsúlyozta, hogy a kamatemelés megkezdése javarészt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés