Előfizetői tartalom

Az évtized üzlete: Quaestor-kötvények!

Gayer Attila, CFA
Mindenki csak fogja a fejét, amikor piramisjátékokról esik szó, pedig sokan elfelejtik, hogy egyes befektetők ezeken igencsak sokat tudnak keresni. Elég csak a Quaestor példáját megnézni: számításaink szerint a Quaestor-kötvényekbe való befektetés az utóbbi közel 8 év egyik legjobb üzlete volt: éves 8 százalék feletti hozam, a végén teljes körű kártalanítás. A kibocsátó cég kockázatait elfelejthetjük, sőt, bizonyos esetekben még meg nem szolgált kamatot is keresünk. Egy ilyen játék maga a tökély. Már csak azt kell megtalálni, melyik lesz a következő.

Sokat kereshettünk a Quaestor-kötvényekkelKorábbi cikkünkben részletesen is összeszedtük, hogy a rendszerváltás óta mennyi, alapvetően egyszerű piramisjátékra épülő csalássorozat rázta meg a pénzügyi szektort, melyekben a gyanútlan, és későn reagáló kisbefektetők pénzének nagy része odaveszett. Pedig az ilyen piramisjátékokon sokan egész szépen tudnak keresni,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés