Előfizetői tartalom

300 milliót bukott a brókercégeknél a nyíregyházi vízgazdálkodási társulat

MTI
A Nyíregyháza Városi Csatornamű Építő Vízgazdálkodási Társulat is a brókerbotrány károsultjai között van, miután közel 300 millió forint értékű Quaestor és Hungária értékpapírokat vásárolt a tagjaitól beszedett érdekeltségi hozzájárulásokból - közölte a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely önkormányzatának sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.

Rendes Sándor közleményében ismertette: Kovács Ferenc polgármester vizsgálóbizottságot állított fel a kialakult helyzet tisztázásának, és a város részéről meghozandó intézkedések előkészítésének érdekében.A szóvivő megjegyezte, hogy a társulat intéző bizottságának elnöke, Mikó Dániel a szennyvízprogramban érintett lakosok érdekeltségi hozzájárulásával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés