Előfizetői tartalom

Egyre többet teszünk félre a nyugdíjra

Portfolio
Kezd ráébredni a lakosság a nyugdíjcélú megtakarítások fontosságára - hangsúlyozta Nagy Csaba, az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója a mai sajtótájékoztatón, utalva arra a pozitív fejleményre, hogy az elmúlt évben a vagyon és az átlagos befizetés is nőtt a társaságnál. Az egy főre eső havi befizetések emelkedése mellett folyamatos növekedés figyelhető meg az egyéni hozzájárulás arányában is, ami egybevág a szektorszinten is tapasztalható trendekkel.

Nagy Csaba az OTP ÖNYP elmúlt évének bemutatása mellett kitért arra is, hogy a szektor egészéhez hasonlóan a társaságnál is folyamatosan nő az egyéni hozzájárulások aránya a munkáltatói befizetésekhez képest, ez pedig a lakosság nagyobb fokú nyugdíjcélú megtakarítási hajlandóságát is mutatja. Az ügyvezető igazgató elmondása szerint míg négy évvel ezelőtt az egyéni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés