Előfizetői tartalom

Kiderült: már tavaly sem fizetett a Quaestor

Portfolio
A hírek szerint a Quaestor-csoporthoz köthető Jeremie-alapok vélhetően azért nem kaptak tavaly ősz óta uniós forrásokat, mivel az alapok mögött magánbefektetőként ott álló Quaestor-csoport nem utalta át a szükséges önrészt - tudta meg a Forbes. Azóta kiderítettük: igaz lehet a hír, mivel a tőkealapkezelő kiegészítő mellékletében egyértelműen leírja, hogy a Quaestor többszöri felszólítás ellenére sem teljesítette a befizetést, sőt, kijelentették: a jövőben nem is áll módjukban ezt megtenni.

Így csúszott le a Core Venture az uniós pénzekrőlA Core Venture Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. magvető és növekedési alap elindítására is nyert összesen 4,5 milliárd forintnyi támogatást a Jeremie-programon keresztül. A hírek szerint az uniós pénzek alapok felé történő folyósítását végző MV Zrt. már tavaly októberben nem utalta át az alapnak az esedékes összeget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés