Előfizetői tartalom

Quaestor kártalanítás: mások is Alkotmánybírósághoz fordultak

Portfolio
A napokban jött a hír, hogy a Quaestor Alap egyelőre csak 20 ezer eurós összeghatárig kártalanítja a Quaestor-kötvényeseket, a 100 ezer euróig fennálló további kifizetést csak időben eltolva tudja teljesíteni az OTP által benyújtott, folyamatban lévő alkotmánybírósági kérelme miatt. időközben kiderült, nem a bank az egyetlen, aki Alkotmánybírósághoz fordult.

Hétfőn adta ki a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja (Quaestor Alap) a Quaestor-kötvényesek kártalanításáról szóló közleményét. Eszerint az alap egyelőre csak 20 ezer eurós összeghatárig kártalanítja a Quaestor-kötvényeseket, a 100 ezer euróig fennálló további kifizetést csak időben eltolva tudja teljesíteni arra hivatkozva, hogy amíg le nem zárul az eljárás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés