Előfizetői tartalom

Olcsó és könnyen pénzzé tehető - Erre kattantak most rá a befektetők

Portfolio
A tőzsdén kereskedett alapokban (ETF-ek) lévő vagyon most először haladta meg a hedge fundok által kezelt vagyon mértékét. 2015 második negyedévében az ETF-ekben kezelt vagyon 45 milliárd dollárral nőtt, míg ugyanezen időszakban a hedge fundok csupán 30 milliárd dolláros növekedést tudtak felmutatni. Ezzel az ETF-ekben kezelt vagyon globális szinten elérte a 2,971 ezer milliárd dollárt, meghaladva a hedge fundok nettó eszközértékét - írja a Financial Times.

Az ETP-eket is magukba foglaló ETF-ek 2015 második negyedévében elérték a 2,971 ezer milliárd dolláros eszközértéket, ami március vége óta 45 milliárd dolláros vagyonemelkedést jelent. Bár a hedge fundok is növekedni tudtak a második negyedévben, az ebben az időszakban felhalmozott 30 milliárd dollárral a globálisan kezelt összvagyon csupán 2,969 ezer milliárd dollárt tett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés