Előfizetői tartalom

Rogán beszólt az OTP-nek?

MTI
|
Portfolio
A Quaestor károsultak kártalanításának megakadását a bankok alkotmánybírósági beadványa okozta - mondta Rogán Antal, az Országgyűlés gazdasági bizottságának fideszes elnöke a testület szerdai ülését követően újságíróknak. Rogán kijelentésével az OTP-re célozhatott, hiszen köztudott, hogy a bankok közül az OTP fordult Alkotmánybírósághoz a Quaestor-törvény miatt.

A Quaestor károsultjai kártalanításának megakadását a bankok okozták azzal, hogy az Országgyűlés döntését megtámadták, beadvánnyal fordultak az Alkotmánybírósághoz - fogalmazott Rogán Antal. A fideszes képviselő ebben jelölte meg annak okát, hogy most csak a 6 millió forintig terjedő kártalanítást lehet végrehajtani. Rogán Antal kiemelte: ez azonban a Quaestor-károsultak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés