Előfizetői tartalom

Nem ad többet az MNB a Golgotáért

Portfolio
Gerhardt Ferenc, az MNB alelnöke szerint a jegybank kitart a Golgota megvásárlására tett ajánlata mellett - mondta el az InforRádiónak. Pákh Imre azon korábbi kijelentésével kapcsolatban, hogy független értékbecslők felkérése esetén a tulajdonos akár 2 millió dollárért is eladná a festményt, Gerhardt úgy reagált, hogy az MNB nem veti alá magát semmilyen feltételnek sem.

Gerhardt Ferenc, az MNB alelnöke az InfoRádiónak adott nyilatkozatában többek között Munkácsy Golgota-festménye körüli fejleményekről is beszélt. Pákh Imre még hét elején azt mondta, hogy akár kétmillió dollárért is odaadná a Golgotát az államnak, ha az értékbecslést független szakértők végeznék el. Ezzel kapcsolatban az alelnök csak annyit közölt, hogy kormányhatározat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés