Befektetés

Meghosszabbították Tarsoly előzetes letartóztatását

Portfolio
Másodfokon is helyben hagyta a Fővárosi Törvényszék a Budai Központi Kerületi bíróság végzését, így két hónappal, szeptember végéig meghosszabbították a Quaestor tulajdonosának, Tarsoly Csabának és a Quaestor Értékpapír két vezető tisztségviselőjének előzetes letartóztatását.
A kényszerintézkedés meghosszabbítására a szökés, elrejtőzés veszélyének fennállása illetve a bizonyítási eljárás megnehezítése miatt volt szükség. A három személyt a jogosulatlan betétgyűjtés miatt különösen nagy kárt okozó csalással és más bűncselekményekkel is gyanúsítják - írja az Index.

Tarsoly előzetes letartóztatásának meghosszabbításáról július végén már lehetett hallani, akkor az mno.hu értesült erről, melyet később a Fővárosi Főügyészség is megerősített.

A Budai Központi Kerületi Bíróság március 29-én helyezte előzetes letartóztatásba Tarsoly Csabát és két társát. Akkor a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője, Bagoly Bettina elmondta: a bíróság az ügyészségi indítványnak megfelelően rendelte el az előzetes letartóztatást, miután reggel óta tartott a bíróság ülése. A Fővárosi Törvényszék a honlapján vasárnap este közleményt tett közzé, amelyben az szerepel: a bíróság harminc napra helyezte előzetes letartóztatásba T. Csaba István I. rendű, T-né R. Erika másodrendű és M. Zsolt harmadrendű gyanúsítottakat.
cimlap_olaj0916_2
Kiszivárgott: egy európai Apple-t vagy Google-t szeretne az EU
property awards 2019
The Gutenberg Bible is photographed in the Huntington Library in Pasadena, October 30, 2010.
frankfurtitozsde
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Tőzsdei hullámlovaglás kezdő kereskedőknek.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2019. december 4.
Agrárszektor Konferencia 2019
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
állampapír_szuperállampapír_saját