Előfizetői tartalom

Ezektől a brókercégektől búcsúzhatnak a magyarok

Portfolio
Egy év alatt közel 20%-kal nőtt a hazai brókerpiac 2014-ben, az idei brókerbotrányok után azonban 2015-re már nem várható a tavalyihoz hasonló jó teljesítmény, ezt már az idei bevételadatok is bizonyítják. A befektetési szolgáltatók összesített bevételei több mint 40 milliárdot tett ki tavaly, ennek több mint 95%-a a 10 legnagyobb brókercégnél volt. Az már csak hab a tortán, hogy a legnagyobbak között 2014-ben rendre feltűnt a brókerbotrányokban érintett Buda-Cash, Quaestor és Hungária is, a Buda-Cash ráadásul eszközeivel, eredményével és bevételi adataival ott volt a három legnagyobb szolgáltató között.

Portfolio Öngondoskodás 2015 Erről és ehhez hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Öngondoskodás 2015 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Közel 20%-kal nőtt a hazai brókerpiac egy év alattTöbb mint 5 milliárd forintos adózott eredményt értek el 2014-ben a brókercégek. Bár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés