Előfizetői tartalom

Egyeseket perelnek, másokkal kivételeznek Quaestor-ügyben

Portfolio
A PSFN pert indított minden olyan Quaestor-ügyféllel szemben, aki közvetlenül a brókercég bedőlése előtt vette ki onnan pénzét - mondta el a Hír Televízióban Kálmán-Pikó István, a Quaestor-károsultak szóvivője. Az ügy már csak azért is furcsa, mivel az mno.hu a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól (KKM) úgy tudja, hogy a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. (MNKH) ellen annak ellenére nem indult per, hogy az intézmény 3,8 milliárd forintot vett ki éppen a brókercég bedőlése napján.

Portfolio Öngondoskodás 2015 A brókerbotrányokkal kapcsolatos témákról is szó esik majd Portfolio Öngondoskodás 2015 konferenciánkon. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Egyre több a furcsaság a Quaestor-ügyben. A felszámoló már megkezdte a pereket azokkal a magánbefektetőkkel szemben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés