Előfizetői tartalom

Jót tenni és hozamot keresni egyszerre?

Portfolio
Manapság befektetésünkkel nemcsak pénztárcánkat tudjuk növelni, hanem az emberiség jövőjéért folytatott globális küzdelmet is tudjuk támogatni. Egyre növekszik azoknak a befektetőknek a köre, akiknél fontos szempont, hogy a cég, amelynek papírjait megveszik, kellően környezettudatos legyen, és a társadalmi felelősségvállalás, a profitszerzés mellett, szintén szerepeljen a cég legfontosabb célkitűzései között - írja a CNBC.

Társadalmi felelősségtudatossággal foglalkozó elemzők arra a következtetésre jutottak, hogy az elmúlt tíz évben a befektetők körében a legnagyobb népszerűség-növekedésnek örvendő cégek azok voltak, amelyeknél fontos szerepet játszik a felelősségvállalás és a környezetvédelem. Az elmúlt évtizedben a szektorba áramló befektetői tőke 929%-al nőtt, csak 2012 és 2014...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés