Előfizetői tartalom

Négy mobilapp, amelyekért megőrül a világ

Portfolio
A megtakarítások és a vagyonkezelés világában is megállíthatatlanul törnek előre az okostelefonos appok, amelyek például nyomon követik a befektetések teljesítményét, segítenek pénzt félretenni, sőt, egyfajta robotbankárként fektetik be a pénzt az ügyfél igényeinek megfelelő kockázatot vállalva fel. Négy olyan mobilappot mutatunk be, amelyek kiemelkednek a mezőnyből. Az egyetlen bökkenő az, hogy Magyarországon a bankok egyelőre nem nyitottak a külső alkalmazások felé, ezért számunkra még csak álom, hogy ilyen alkalmazásokat használjunk. De nem biztos, hogy sokáig így is marad ez.

CEE Financial Summit 2015 - Bécs, Ausztria Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio CEE Financial Summit konferenciáján. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés AcornsAz Acorns egy olyan automatikus befektetési és megtakarítási applikáció, amellyel észrevétlenül lehet pénzt félretenni és fialtatni....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái