Előfizetői tartalom

Befalap a tőzsdén: nem is sejted, mennyire imádják

Portfolio
A nyugati piacon új őrület az úgynevezett "tőzsdén kereskedett alapokba" (ETF) való befektetés. Az emberek elsősorban azért imádják, mert más befektetési alapokhoz hasonlóan egy befektetési kosárban gondolkodik, vagyis egyszerre több tucat papírt tart, de sokak szerint átláthatóbban, olcsóbban és rugalmasabban működik, mint egy befektetési alap. Megmutatjuk, miért viszik úgy az ETF-eket, mint a cukrot.

Portfolio Öngondoskodás 2015 Erről és ehhez hasonló témákról is szó lesz a Portfolio Öngondoskodás 2015 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Mi az az ETF?Az ETF (Exchange-Traded Fund, Tőzsdén Kereskedett Alap), a befektetési alapokhoz hasonlóan egy befektetői vagyontömegből vásárol...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés