Előfizetői tartalom

Olcsóbbak lesznek az alapok, de új slágertermékre hiába várunk

Portfolio
Az emberek befektetési döntéseit két érzelem vezérli: a félelem és a mohóság. Várhatóan nem lesz új slágertermék a befektetési alapok között, viszont a következő 1-2 év a pénzpiaci alapokban lévő pénzek helykereséséről fog szólni. A pénzpiaci alapok hozamának nem kell felvenniük a harcot a rövid állampapírokéval, és a szolgáltatóknál már kényszerként jelentkezik a díjcsökkentés - többek között ezekről a témákról beszélgettünk Konkoly Miklóssal, a Budapest Alapkezelő vezérigazgatójával.

Portfolio Öngondoskodás 2015 Konkoly Miklós is előadást tart a jövő heti Portfolio Öngondoskodás 2015 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Továbbra sincs számottevő hozamemelkedés a világban, így az alapkezelőknek is egyre nehezebb a meglévő díjak mellett hozamot elérni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés