Előfizetői tartalom

Elárulta Varga, mi lesz az egyéni nyugdíjszámlákkal

Portfolio
Az állami nyugdíjrendszer jelenleg stabil lábakon áll, de 15-20 éves időtávon elkerülhetetlenül felértékelődik az öngondoskodás szerepe - hangsúlyozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Portfolio mai Öngondoskodás 2015 konferenciáján. Varga szerint az egyéni nyugdíjszámlák ma is léteznek, de egyelőre csak azok számára érhető el, akik rendelkeznek ügyfélkapus azonosítóval. A nyugdíjkérdés mellett a nemzetgazdasági miniszter hazánk gazdaságának fontosabb sarokpontjaira és az EU-s források jövőjére is kitért előadásában.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter előadásában kitért arra, hogy jövedelmek területén beálló változások lehetővé tették egy átlagpolgár számára is az öngondoskodást. A fontosabb változások: 2010-2014 között 5,4%-kal nőttek a reáljövedelmek Magyarországon, ami megteremtett egy jó alapot Az államháztartási hiányt és az államadósságot is sikerült csökkenteni...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái