Előfizetői tartalom

A sikeres befektetés titka: megeszed, amit főztél

Portfolio
A befektetőket folyamatosan emlékeztetik arra, hogy két szempont alapján érdemes dönteniük, amikor befektetési alapot választanak: ezek a költségek és a hozamok. A képlet egy igen jelentős eleme ritkán kerül csak szóba: nem mindegy, hogy a portfóliót kezelő menedzser mennyi pénzt tart a személyes megtakarításából a saját alapjában - írja a CNBC.

Ez nem újdonság: az amerikai tőzsdei felügyelet elvárja a befektetési alapkezelőktől, hogy tegyék nyilvánossá azt, hogy mekkora saját tőkét tartanak az alapjukban. A statisztikák szerint azok az alapkezelők, akik a saját alapjukban pénzt tartanak, sokkal inkább tudnak azonosulni a befektetők érdekeivel. Őket a kollégáik olyan vagyonkezelőknek hívják, akik "megeszik, amit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés