Előfizetői tartalom

Gyémántcsalással bukott le az egyik leggazdagabb magyar

Portfolio
Az ország pár éve még egyik leggazdagabb emberének számító Szeremley Huba és társa, egy kispályásnak számító szegedi bűnöző, Rafael Tamás pár hónap leforgása alatt körülbelül 50 millió forintot csaltak ki a brókerbotrányok károsultjaiból. Szeremley egy másik ügy kapcsán azt is bevallotta, hogy egy 3 millió forintos gyémántokkal kirakott aranygyűrűt is ellopott - írja az Index.

Szeptember vége óta jelentős kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás megalapozott gyanúja miatt nyomoz Szeremley Huba és társa, Rafael Tamás ügyében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.A nyomozati anyag szerint, ami az Index birtokába került, több mint 50 millió forintot csalt ki a páros a brókerbotrányok károsultjaiból Cegléden, Debrecenben és Karcagon.Szeremleyék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés