Előfizetői tartalom

Ezzel kereshetsz jövőre, ha nem szereted a magas kockázatot

Portfolio
Újabb nehéz év várható a globális tőkepiacokon, a rendkívül alacsony hozamkörnyezetben különösen felértékelődhetnek az aktív befektetési stratégiák. A megfelelően menedzselt abszolút hozamú származtatott alapok mérsékelt kockázatvállalás mellett is látható hozamot képesek elérni, akár az eurós megtakarításokat megcélozva - hangsúlyozza a Portfolio-nak adott interjújában a nemzetközi Generali Csoporthoz tartozó hazai alapkezelő befektetési vezetője. Pallag Róbert szerint az egyedi részvények kiválasztása és a devizapiaci mozgások kihasználása lehet a következő évek sikerreceptje.

Portfolio: Mire számít a Generali, hogyan befolyásolja az amerikai jegybank első kamatemelése a globális piacokat? Pallag Róbert: Önmagában nem a kamatemelési sorozat kezdetétől kell tartani, a globális monetáris folyamatokban látható erőteljes különbségek azonban számottevően növelik a piacok ingadozását, és megnehezítik az előrejelzések pontosságát. Az enyhe infláció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés