Előfizetői tartalom

Ez az öt részvényalap keresett neked a legtöbbet

Portfolio
Ha valakinek fontos az, hogy befektetésének értéke folyamatosan gyarapodjon és némi kockázatot is hajlandó vállalni cserébe, jól járhat egy részvényalappal, amely lényegében egy gondosan összeválogatott értékpapírkosárként, egyszerre több részvény hozamát teheti elérhetővé egy befektetőnek. Nézzük meg, melyek a hazai sztárok.

Korábbi cikkünkhöz hasonlóan, kiválasztottunk öt hazai befektetési alapot, viszont most részvényalapokat vizsgáltunk és ez esetben a fő szempont az alapok tízéves teljesítménye volt. Íme a nyertesek:A grafikonról kiderül, hogy: A Pioneer USA Devizarészvény alap teljesített a legjobban, amely amerikai (elsősorban USA-béli részvényalapokba fektet), alapvetően a devizakockázat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés