Előfizetői tartalom

Fontos közlemény érkezett a Buda-Cash és Hungária károsultjainak

Portfolio
Lezárult az átfogó vagyonvizsgálat a Buda-cashnél és a Hungáriánál, így mindkét felszámolás alatt álló befektetési szolgáltató ügyfelei részére teljes körűen megkezdődhet az elérhető vagyonelemek kiadása és a BEVA kártalanítása - olvasható a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. december 23-i keltezésű közleményében.

A tájékoztatás szerint mindenre kiterjedt és kellően megalapozott volt a vagyonvizsgálat. Mindezt annak érdekében kellett elvégezni, hogy a felszámoló megkezdhesse a hiánnyal érintett vagyonelemek kiadását, továbbá hogy a felszámoló adatot tudjon szolgáltatni a BEVA részére az ügyfelek kártalanításához - emlékeztet a PSFN. A vagyonvizsgálatok nyomán megállapítható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés