Előfizetői tartalom

Kiderült: egy évet elbuktak a brókerkárosultak

Portfolio
A felszámoló legújabb közleménye alapján már írtunk arról, mi a teendőjük a brókerkárosultaknak, ha a bedőlt brókercégeknél rendelkeztek TBSZ-szel vagy NYESZ-szel. Nem sok szó esett azonban a felszámolónál arról, hogy mi lesz azokkal a TBSZ-ekkel, amelyeket még 2010-ben nyitottak? A Portfolio a felszámolótól kiderítette: nem lehet meghosszabbítani a 2010-es számlákat.

Tavaly december végén jártak le az első, 2010-ben indított TBSZ-ek, ahol a számlatulajdonosok dönthettek arról, hogy meghosszabbítják a szerződést, ezzel megspórolva a gyűjtőévet, vagy kiveszik megtakarításukat kamatadó és eho-mentesen. A lehetőségekről részletesen itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2015.11.05Ez lesz az új lakossági őrület? - Nagy roham jön decemberbenA választásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés