Előfizetői tartalom

2016 is a szerencséről fog szólni, vagy van jobb terved?

Sólyomi Dávid
A legtöbben kiemelkedő hozamokra vágyakozva kerülnek kapcsolatba a tőzsdével, amit eleinte sokkal inkább egy pénzügyi "játéktérnek" fognak fel, mint valós cégeket megtestesítő részvények piacának. Az első kísérleteket az esetek többségében kudarcok, bizonytalanság és veszteségek jellemzik, ami teljesen természetes. Sokan feladják ezen a ponton és sosem tudják meg, hogy a tőzsdén történő boldogulás nehezebb útját (a kereskedést) próbálták ki, ráadásul mindenféle alap nélkül, így az eredmény aligha lehetett kérdéses. Létezik azonban olyan befektetési megközelítés, amit könnyedén lehet széles körben alkalmazni, minimális időráfordítást igényel, és ugyan nem nyújtja a gyors meggazdagodás hamis ígéretét, hosszú távú eredményei miatt azonban mindenképp érdemes odafigyelni rá.

Még mindig a nyerő lottószelvényre vadászol?Aki kereskedőként szemléli a piacot, az tulajdonképpen egy hihetetlenül széles "játékkínálattal" felszerelt kaszinót lát, melyben egyes termékek árának változására lehet fogadni, ideális esetben megfelelő kockázatkezelés mellett. A probléma azzal szokott lenni, hogy ez a fajta megközelítés elég gyakran állítja döntés elé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés