Előfizetői tartalom

Magas hozamot szeretnél? Így érdemes részvényalapot választani

Portfolio
Szép teljesítményt láthattunk a hazai részvényalapoktól tavaly, sokak étvágyát meghozhatták az indexkövető alapokhoz a kiugróan magas hozamok. Ha nem aggasztanak minket az idei évvel kapcsolatos negatív előjelek és szeretnénk egy részvényalapon keresztül akár egy teljes piac hozamait megcsapolni, a következő előrejelzésekkel, tudnivalókkal érdemes tisztában lennünk, mielőtt befektetünk.

Hazai alapokA hazai piac egyik legnagyobb előnye, hogy nem vagyunk kitéve a devizakockázatnak, vagyis annak, hogy az adott befektetésünkre az ország helyi valutájának az árfolyamváltozása is közvetlenül hatással lehet. Ezen kívül sokan amiatt kedvelik a hazai piacot, hogy közeli és átlátható. A tavalyi jó teljesítmény is sokakat a befektetésre inspirálhat, a BUX index körülbelül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés