Előfizetői tartalom

Brókerügy: eladja a Hungária BÉT-részvényeit a felszámoló

Portfolio
A napokban tette közzé a felszámoló a honlapján, hogy értékesíteni szeretné a Hungária Értékpapír Zrt. tulajdonában lévő, közel 33 ezer darab 3,3 millió névértékű BÉT törzsrészvényeit. Ha a felszámoló annyit kap az értékesítésért, mint amennyit korábban az MNB fizetett a törzsrészvényekért, akkor a PSFN-nek közel 117 millió forint is ütheti a markát.

A felszámoló honlapján közzétett ajánlattételi felhívás szerint az ajánlattevőknek a tranzakció lebonyolításáért felelős Equilor Zrt.-hez kell eljuttatniuk az ajánlatokat, a határidő február 3. A leendő vevőnek a felszámoló nem köti ki, hogy pontosan mennyiért adná el a törzsrészvényeket, egyedüli kitételként az szerepel a dokumentumban, hogy "a benyújtott pályázatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés