FONTOS Háborús eszkaláció, egyelőre szóban
 
Előfizetői tartalom

Nem is gondolnád, mitől olyan drága egy életbiztosítás

Portfolio
A befektetéssel egybekötött (unit-linked) biztosítások mögött úgynevezett "eszközalapok" állnak, amelyek gyakran alapok alapja konstrukcióban működnek, vagyis tovább fektetik a befektetett pénzünket más befektetési alapokba. Megnéztük, mit jelent ez pontosan, és mekkora plusz költséget jelent a befektetőknek. Persze nem ez az egyetlen költség, de - főleg hosszútávon - ez is jelentős terhelés lehet. Azért is aktuális ez, mert március 1-jétől megismerkedhetünk részletesen is saját biztosításunk befektetési részének költségeivel a TKM-hez hasonló szerkezetben.

Biztosítás 2016 Kiemelt figyelmet élveznek a megtakarítással kombinált biztosítások a Portfolio Biztosítás 2016 Konferenciáján. Információ és jelentkezés A unit-linked biztosításokhoz tartozó eszközalapok rendkívül hasonlóan működnek egy befektetési alaphoz: az alapot kezelő intézmény egy adott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés