Előfizetői tartalom

8 tavasz-indító grafika, amikre érdemes odafigyelni

Portfolio
A tavasz első jelei nem csak a természetben, hanem a műtárgypiacon is megélénkítik az életet, mivel a karácsonyi szezon után ilyenkor rendeznek újabb nagyszabású aukciókat - írja legfrissebb cikkében a műtárgy.com. A tavaszi hónapokban nem csak a nemzetközi, hanem a magyar aukciós piac is új lendületet vesz, izgalmasabbnál izgalmasabb aukciókkal várva a kezdő és rutinos műgyűjtőket, illetve azokat is, akik befektetésként gondolnak a műtárgyakra.

A legfrissebb ajánlónkban a következő napok és hetek budapesti grafikai aukcióinak legizgalmasabb alkotásaiból válogattunk. A grafika jó indítása az aukciós szezonnak, mivel megfizethetőbb ára mellett hasonló művészeti, esztétikai értékkel bír, mint a nagyságrendekkel többe kerülő festmények. Emiatt is lehet jó döntés grafikára licitálni azoknak, akik kezdő műgyűjtőként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés