Előfizetői tartalom

Míg mindenki bukik, ezek a befektetések szárnyalnak

Portfolio
Komolyan megviselte az év eleji tőkepiaci turbulencia a Magyarországon kezelt részvényalapokat, némely a feltörekvő piacokon befektető alapok közül közel két hónap alatt kétszámjegyű veszteséget szenvedett el. Nem mindenhol volt viszont ilyen rossz a helyzet, volt olyan alap is, amelynek sikerült ledolgoznia az év eleji mínuszokat, különösen a Törökországban befektető alapok ugrottak nagyot a fejlődő piaci részvényalapok közül.

Biztosítás 2016 Életbiztosításokon keresztül is van lehetőségünk a feltörekvő piacokra befektetni - ezekről is szó lesz a Portfolio Biztosítás 2016 Konferenciáján. Információ és jelentkezés A fejlődő piacokat sem érintette jól az év eleji turbulencia, szinte kivétel nélkül mínuszos tartományba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés