Előfizetői tartalom

Ezekbe a kötvényekbe érdemes fektetni idén

Portfolio
A kötvénybefektetők két nagy ellensége a gazdasági növekedés és az infláció, így aztán jó hír, hogy a mostani makrogazdasági környezet segítheti a kötvénybefektetőket a döntéseikben - hangsúlyozza 2016-ra vonatkozó várakozásaiban Franz-Josef Loerch, a JP Morgan Asset Management portfólió menedzsere. Juscsák György, a JP Morgan Asset Management igazgatója és értékesítési vezetője a Portfolio-nak adott interjúban kiemelte: szerinte nem lesz idén recesszió az USA-ban, az egyes jegybankok negatív kamatai pedig a kockázatosabb befektetések felé terelik a befektetőket. A szakemberek szerint idén tarolhatnak a magas hozamú vállalati kötvények.

Franz-Josef Loerch és Juscsák György is részt vesz a Portfolio március 22-ei Befektetés 2016 konferenciáján. Befektetés 2016 INFÓJELENTKEZÉS Milyen tényezők jelentik most a legnagyobb fenyegetést az amerikai és európai kötvénypiaci hozamokra? Franz-Josef Loerch: Furán hangozhat, de...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái