Előfizetői tartalom

Hová tedd a pénzed a következő hónapokban? A szakértők elárulják

Portfolio
Nem úgy tűnik eddig, hogy 2016 a részvénypiacok éve lenne, és az emiatt kialakult negatív piaci hangulat februárban is kitartott. Mint mindig, most is lesznek olyanok, akik profitálnak a trendekből, csak tudni kell, melyek ilyenkor a jó befektetési lehetőségek. Neves vagyonkezelők és befektetési tanácsadók segítenek megfontolt befektetői döntéseket hozni a Portfolio Befektetés 2016 konferencián.

Kiszámíthatatlan a piaci környezetA magyar megtakarítási piac tavaly egyértelműen az állampapírokról szólt: a lakosságnál lévő állampapír-állomány történelmi magasságokba emelkedett, miközben a befektetési alapok piaca stagnált. A világpiaci környezet sem kedvező befektetési szempontból: a Fed várva várt kamatemelése ellenére az olajárcsökkenés és a kínai gazdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés