Előfizetői tartalom

Öt magyar befektetés, amellyel Amerikában is kaszálhatsz

Portfolio
A gyorsjelentési szezon kezdetével ismét érdemes lehet a fejlett piacok felé kacsingatni. Ha például Amerikától újabb ralit remélünk, de nem szeretnénk egy-egy részvény egyedi kockázatát futni, remek megoldás lehet számunkra egy teljes részvénykosarat megvenni egy részvényalapon keresztül. Nem is kell messze mennünk, ugyanis vannak olyan magyar szolgáltatók is, amelyek kezelnek az Egyesült Államokban befektető alapokat, megnéztük, ezek hogy teljesítettek eddig idén.

Az év eleji tőzsdei turbulencia miatt nem állnak túl jól az amerikai részvényalapok, a legjobb idei teljesítményű Magyarországon kezelt amerikai részvényalap, a K&H Amerika is mínuszos, -0,56 százalék az idei hozama. Persze ez könnyen változhat ha jól alakul a gyorsjelentési szezon.Persze az amerikai indexek sem mentek túl jól idén, a Nasdaq mínuszos, viszont az S&P 500...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés