Előfizetői tartalom

Törvényt módosíthat a kormány a quaestorosok miatt

Portfolio
Szabó Tímea LMP-s képviselő kérdésére Trócsányi László igazságügyi miniszter kifejtette: a kormány gondolkozik azon, kell-e törvényt módosítani a Quaestor-károsultak miatt. A kormány is felfigyelt ugyanis arra a problémára, miszerint sok Quaestor-károsultnak nem megfelelően vonták le a hozamokat, emiatt pedig esetlegesen kisebb kárrendezési összeget ítéltek meg.

A hvg.hu vette észre Trócsányi quaestoros kárrendezés kapcsán írt válaszlevelét a parlament honlapján. Egy képviselői kérdésre az igazságügyi miniszter kifejtette: a kormány egyelőre vizsgálja, kell-e jogszabályt módosítani, illetve jogszabály-módosítással megoldható-e az a felmerült probléma, miszerint egyes Quaestor-károsultak kárrendezési összegének meghatározásakor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés