Előfizetői tartalom

Ez a négy doldog irányítja idén a makrogazdaságot

Portfolio
A piacok számára meglehetősen hullámzóan kezdődött a 2016-os év, ami elsősorban a drámai sebességű szektorrotációnak és a jelentős mértékű makrogazdasági és politikai bizonytalanságnak volt köszönhető. A Fidelity mostani közleményében sorra veszi a rendkívüli piaci forgás főbb okait, rámutat a makrogazdasági környezetet idén alakító főbb tényezőkre és elmondja, mi lesz a négy legnagyobb befektetési kockázat.

A fundamentális adatokra kell összpontosítaniA piacok 2016 első negyedévének első felében a kínai növekedés felett érzett aggodalom, az ezáltal a világgazdaságra gyakorolt kedvezőtlen hatás és a nyersolaj tartósan alacsony árának fényében inkább hanyatló tendenciát mutattak. A negyedév második felében némileg javult a hangulat, mivel e kedvezőtlen körülmények egy része...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés