Előfizetői tartalom

MNB: már 9 brókercégnél jeleztek eltéréseket a befektetők

Portfolio
Jelentős számú felhasználó kereste fel az MNB online egyenleglekérdező alkalmazását (ÉSZLA) az idei első negyedévben, akik közül eddig 20 befektető jelzett adateltérést a program segítségével, s további 64 felhasználó fordult technikai kérdéssel a jegybankhoz. Az MNB vizsgálatsorozatot indított az adateltérések okának, illetve a belépési jelszavak és ügyfél-azonosítók intézményi kezelésének ellenőrzésére - írja az MNB közleményében.

Nagy a felhasználói érdeklődés a Magyar Nemzeti Bank (MNB) idén februárban indult Értékpapírszámla-lekérdező alkalmazása (ÉSZLA) iránt. A 2016. évi I. negyedév tapasztalatai szerint az online felület látogatottsága jellemzően a havonta megújuló belépési jelszavak kézhezvételét követően a legmagasabb: ilyenkor akár napi 1500-2000 ügyfél is megtekinti az oldalt. Idén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés