Előfizetői tartalom

Ingatlanba fektetnél, de nem akarsz milliókat rászánni?

Portfolio
Egy jól megválasztott ingatlan kiváló befektetés lehet így, hogy a bankbetéteken szinte semmit sem lehet keresni, mivel bérbeadással jóval magasabb hozamra is szert tehetünk. Problémát okozhat viszont az, hogy jelentős összegeket kell megmozgatnunk, ha lakásvásárlásra adjuk a fejünket. Jó hír azonban, hogy bár lakóingatlanok helyett ipari ingatlanokba fektetnek az ingatlanalapok, ezeknek a befektetéseknek a segítségével akkor is kereshetünk az ingatlanpiacon, ha éppen nincs rá több tízmillió forintunk.

Egy ingatlanalap jó befektetésnek bizonyulhat, mert nem kell több százmillió forintot megmozgatnunk, hogy egy több ingatlanból álló, menedzselt ingatlan-portfóliót kézhez kapjunk. Hátránya viszont, hogy jellemzően csak ipari, kereskedelmi ingatlanok bérbeadásának, értékesítésének hozamából részesülhetünk befektetőként, az elemzők pedig inkább a lakóingatlanoktól várnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés